Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
miercuri, 24 iunie 2015

Fără tine...
Este tarziu, si afara si in noi. Din copacul vietii visele incep sa se scuture unul cate unul. Picaturi de ploaie desprinse de pe bolta sufletului meu imi intra in ochi si se preling lacrimi siroaie pe obraji. Intre iubire si ura e o prapastie doar de un pas. Impovarati de durere, printre lacrimi si zboruri frante, suflete ucise de prea multa cautare sau poate de prea lungi asteptari, ne-am transformat in dezamagiri si singuratate. Dimineata cand ma trezesc, soarele rasare, dar eu nu mai sunt langa tine. Nici atunci cand vei avea nevoie sa zambesti, nici cand zambetul ti se va transforma in plans. Viata mea e acum doar o bucata de hartie pe care timpul deseneaza pete de curcubeu, intr-o implorare muta de iertare. Tragedia vietii nu este ca se termina intr-o buna zi ci ca dureaza ani sa inalti spre stele zmeul iubirii si doar o clipa sa transformi totul intr-o lume pustie, cantec de suflet fara ecou. Cum sa traiesti doar cu jumatate de suflet?