Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
marți, 23 iunie 2015

De ce scriu?Scriu pentru cei care nu au uitat să rămână copii, scriu pentru cei pe care nu am ce să îi învăţ, poate doar să îi ajut să găsească mai uşordrumul spre răspunsurile din ei, scriu pentru cei care ştiu săplângă... Scriu despre ce văd, ce aud, scriu despre ce pot schimba măcar în lumea pe care o povestesc, dar în special scriu pentru ce simt. În poveştile mele, te poţi regăsi în orice personaj. Nu-ţi garantez că vei afla răspunsurile pe care le aştepţi.
Îmi aleg deseori rolul scriitorului pentru că mă pot juca cu minţile celor despre care scriu, pentru că autorul nu este niciodată condamnat pentru faptele personajelor sale. Scriitorul inventează lumea în care trăiesc personajele lui şi îţi lasă oricând uşa deschisă.

Scriu pentru că este una dintre puţinele deprinderi omeneşti. Nu scriu pentru cei care trăiesc după o anume schemă...