Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
sâmbătă, 2 iulie 2011

SOCANT: Supa de... fetusi?

Imagine


Sunt, fara indoiala, unele dintre cele mai infioratoare imagini care pot circula pe Internet. De aceea, toti cei care au un stomac sensibil, ar trebui sa evite acest material.


Fie ca ne vine sau nu sa credem, se pare ca exista fiinte, denumite oameni, care mananca bebelusi morti. Este vorba despre indivizi convinsi ca o farfurie de supa facuta din fetus fiert sporeste potenta si vitalitatea.


Imagine


Zvonuri despre acest meniu ingrozitor au circulat in China de o vreme, dar socanta dovada a iesit la suprafata numai dupa ce un reporter aflat sub acoperire s-a decis sa vada fapt cu ochii sai. "Supa din coaste de rezerva", asa cum mai este denumita, nu se afla in mod firesc in meniuri, iar doritorii trebie sa astepte pana cand un bebelus este disponibil pentru... a fi gatit.


Imagine


Reporterul chinz, spre exemplu, a trebuit sa astepte doua saptamani, inainte ca un cuplu care si-a avortat copilul sa il vanda restaurantului. Cei doi soti aveau deja doua fetite si, atunci cand au aflat ca si al treilea copil avea sa fie tot o fata, s-au decis sa intrerupa sarcina si sa si castige niste bani in acest fel.


Imagine


Asa se face ca un restaurant din Canton, China, serveste "supa din coaste de rezerva" ca pe o delicatesa. Fetusul este fiert impreuna cu bucati din carne de pui si ierburi scumpe. Un client sustine ca el are 62 de ani, iar sotia lui doar 19 si se declara recunoscator supei de bebelus pentru acest lucru, deoarece intretin zilnic raporturi sexuale. O farfurie din aceasta supa costa aproximativ 4.000 de yani, echivalentul a 600 de dolari. Chiar si placenta poate fi scoasa la vanzare pentru suma de 30 de dolari.

Imagine
Imagine
Imagine


Sursa : descopera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu