Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
marți, 12 iulie 2011

Cel mai mare iepure din lume !!!

In ciuda faptului ca inca nu a implinit un an de viata, iepurele Ralph are deja o lungime de 1,25 metri si este mai greu decat un copil de 3 ani.

Uriasul iepure a avut, inca de dupa nastere, o pofta nebuna de mancare, stapanii sai cheltuind saptamanal in jur de 100 de euro numai pentru a satisface pofta fara de sfarsit a lui Ralph pentru morcovi, mere, salata si mancare specializata, concentrata in proteine si glucide. Iepuroiul se mai da in vant dupa biscuiti, paine prajite, cereale cu miere si ciocolata.Marimea neobisnuita a iepurelui este o mostenire genetica, mama lui Ralph, care a murit anul trecut, fiind fosta detinatoare a recordului mondial al celui mai mare iepure din lume, cu o lungime de 124 de cm si o greutate de 19,5 kg. Nici tatal lui Ralph nu s-a lasat mai prejos, cu cei 98 de cm si o greutate de 14 kg (pentru comparatie, un iepure obisnuit, nu cantareste mai mult 2-3 kg). Jane Grants, britanica care-l creste pe Ralph, asteapta reprezentantii Guinness World Records pentru a omologa noul record.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu