Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
marți, 5 iulie 2011

Acesta este un Yacht


O celebra companie franceza de constructii navale, impreuna cu una din Monaco, si-au dat mainile pentru a construi impreuna acest yacht de dimensiuni enorme: lungime 58 m। si latime 38 m.


Suprafata yachtului este de 3.400 mp. cu locuri pentru 12 pasageri si 20 de membri ai echipajului.


Yachtul este unul "verde" (ecologic)

Consuma energie "verde" care economiseste 20 la 30% combustibil si 40 la 50% electricitate consumata la bord. Dispune de 900 mp। de panouri solare, care produc zilnic o putere de 500 kW.


Echipament:


Trei punti, o piscina de 25 mp, spa, un helicopterport de 100 mp. camere de baie, sauna, sala de forta, sala de masaj, o alee pentru promenade, lunga de 130 m, o camera de auditii muzicale, o sufragerie, o sala de cinema, punti insorite, apartamente, terase, locuri de odihna. Puntile comunica intre ele cu scari, dar exista si un lift.

Apartamentul proprietarului:

Cu o suprafata de 200 mp. ocupand complet a treia punte. Ce se vede este dormitorul. Vederea asupra marii e fantastica de pe terasa proprie de 25 m. lungime.

Batut de soare, Yachtul are forma de potcoava si un acoperis care este mereu scaldat de soare

Spatiul de odihna

Aflat pe puntea inferioara, are o seama de dotari, cum ar fi: spatii de odihna, un pian, un bar, locuri de servit masa, etc.

Sufrageria

Sufrageria este asezata pentru a permite vederea la mare.

Apartamente pentru oaspeti


Pentru oaspeti, 5 apartamente cu doua paturi si cu vedere la mare, amplasate pe puntea de mijloc. La acest nivel se afla si o sala de lectura

Asa arata vazut din fataNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu