Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
luni, 27 iunie 2011

5 Obiceiuri care te ajuta sa slabestipofta de dulceSezonul cald este in plina desfasurare si iti doresti un corp suplu pe care sa-l etalezi sub fuste scurte, rochite vaporoase ori costum de baie. Iti oferim cateva sfaturi "smulse" de la fetele slabe care te ajuta sa dobandesti o silueta frumoasa.

Aceste sfaturi sunt generale si le poti urma oricand, pe o perioada foarte lunga de timp, fiindca sunt sfaturi sanatoase.

Daca iti este pofta de dulce iti recomandam sa alegi in locul ciocolatei, a prajiturilor sau a altor preparate dulci:
- Un bol mic de cereale cu lapte si fructe proaspete taiate cuburi;
- Un fruct;
- Un iaurt cu fructe;
- O salata mica de fructe.

Obiceiul de a alege fructele in locul dulciurilor are urmari rapide in ceea ce priveste tesutul adipos, fiind recomandata chiar o zi pe saptamana numai de fructe pentru a elimina surplusul de tesut gras.


slabireApa!Daca atunci cand eram mici parintii si bunicii ne invatau sa nu bem apa in timpul mesei, aveau dreaptate. Sfaturile cu privire la apa sunt:
- Nu beti apa in timpul mesei;
- Beti un pahar mare cu apa inainte de masa;
- Alegeti apa in locul sucurilor, ceaiurilor etc. Va recomandam ca la doi litri de apa plata sa adaugati zeama de la o lamaie stoarsa.

Regula lui 1 inseamna:
- Sa mancati un singur fel de mancare la o masa, si nu asa cum se obsinuieste in cultura noastra culinara: antreu, felul I, felul II si desert! NU, un singur fel de mancare la o masa!
- Cand iti este pofta de un aliment, mananca in cantitate de “1” : 1 fruct, 1 salata mica, 1 patratica de ciocolata, 1 lingurita de prajitura... Cu alte cuvinte nu face excese!Crud!


Daca aveti de ales intre a consuma un aliment preparat sau crud (in sensul ca se poate consuma si crud) – alegeti crud! Aceasta regula este valabila pentru orice leguma (alegeti leguma sau salata in locul garniturii preparate), pentru fructe (alegeti fructul proaspat in locul prajiturilor, inghetatelor etc.).


Fara paine!

Mananca fara paine, chiar si supa sau ciorba. Ori alege preparate care se consuma fara paine! Ideea de baza este sa nu consumi paine. Nici fainoasele, pastele, buscuitii nu trebuie consumate des, ci ocazional. Ceerealele integrale care sunt recomandate zilnic acopera cu succes necesarul de fibre, vitamine din complexul B si glucide de care corpul nostru are nevoie.

Articolul de pe Healthy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu