Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
luni, 27 iunie 2011

5 Elemente cheie ca sa fii o scoaba!


Ei bine toate ne dorim sa ni se atribuie un astfel de apelativ, insa care sunt secretele siluetei dorite? “Scoabele” stiu cu siguranta ce au de facut sa arate mereu bine, asadar, inspirandu-ne din stilul lor de viata, am ajuns la cateva concluzii pentru care ele nu sunt doar slabe, ci si sanatoase, concluzii pe care le vom enumera in randurile ce urmeaza.

scoaba5 elemente cheie ca sa fii o scoaba!

Ce si cum mamananca scoabele

Fewmeile slabe nu acorda importanta mancarii si aleg intotdeauna preparatele cat mai simple, cu cat mai putine combinatii alimentare si cu conditia ca aceste preparate sa fie foarte sarace in grasimi. Lor nu le plac mancarurile grase, prefera legumele crude, fructele, branzeturile si carnea la gratar sau cuptor. Rar aleg sa manance supe sau ciorbe si nu depasesc o portie de mancare la o masa sau aleg doar o salata. Au mai multe gustari pe zi, toate constand in fructe, legume, fainoase sarace in grasimi (biscuiti, covrigi, stixuri, nu aleg produsele de patiserie) sau pur si simplu ciocolata. Desi in aparenta ele mananca mult, in esenta au tendinta de a alege mai mereu alimente cu indice glicemic mic sau care au calorii negative (adica acele alimente care consuma mai multe calorii pentru a fi metabolizate decat aportul lor caloric propriu). Pentru mai multe informatii despre alegerile alimentare pe care le fac oamenii slabi va invitam sa cititi articolul: “15 alegeri ale oamenilor slabi – tu le-ai urma?


Scoabele sunt firi energice

Ele sunt mereu pline de energie, gratie alimentatiei corecte, energizante dar sarace in grasimi si metabolismului sanatos pe care acestea il au. Ele sunt firi matinale, le place sa mearga pe jos, pentru ele drumurile nu reprezinta o greutate, nu aleg liftul, prefera sa mearga repede sau foarte repede, adora plimbarile si adesea fac si sport. Sunt femei care se misca tot timpul, vesele, cu o minte mereu treaza, care se implica adesea in proiecte obositoare care le consuma energia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu