Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
sâmbătă, 19 februarie 2011

La multi ani!Dragii mei de pe Internet, iată că am trecut cu bine şi anul 2010, iar anul ce vine îl vom întâmpina cu multă bucurie şi cu speranţa că vom face mai mult în acest an. Suntem plini de optimism şi încredere şi poate acest motiv ne-a făcut să trecem cu bine anii pe care i-am lăsat în urmă.
Pe plan literar, am realizat încă două volume de versuri şi sunt tare mulţumită de mine. Am comentat poemele sau proza prietenilor mei de pe Internet, la fel şi prietenii mei au comentat postările mele şi le mulţumesc. Sper ca şi de acum încolo să fim împreună şi să ne bucurăm unii de alţii, comentând subiectele postate pe marele Internet.
La ora la care scriu aceste randuri, romanii ciocnesc deja cupele de sampanie si isi ureaza unul altuia traditionalul si simplul “La multi ani!”.
Pentru mine anul care a trecut, mi-a adus multe lucruri frumoase, printre care si acest blog. Vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au calcat ,,pragul casei" si mi-au aratat atata caldura din prima zi in care am inceput sa scriu acest blog: Rafael, kid4ever, dulcik, daniela39, Doar ATAT, Mihai Paun, Pryncessa, Lucian Rotariu, Matilda – e o onoare pentru mine sa scriu alaturi de voi.
Voi, prietenii mei sunteti stelutele mele din tot cerul inseninat, luminandu-mi viata! Unii se lauda ca au de toate, eu ma laud cu prietenii mei care imi fac viata frumoasa. Multumesc pentru prietenia voastra! Nu stiu in ce stare va gasesc aceste randuri, dar importanta pusa in ele este destinata binedispunerii voastre. Poate ca nu pot sa va desenez o fata zambitoare, sau sa ies dintr-o foaie imbratisandu-va, insa pot sa va asigur de tot respectul si dragostea mea.
Tuturor celor care citesc acest blog si nu numai le urez un an nou fericit , un an asa cum vi-l doriti, un an in care sa fiti rasfatati de cele bune si ocoliti de cele rele.
Vă doresc succes în activitatea pe care o întreprindeţi fiecare în parte şi un an mai bogat din toate punctele de vedere! Să fim sanătoşi şi optimişti şi să ne citim cu bine! Dumnezeu, bunul sper să ne însoţească pretutindeni şi să ne asculte rugăciunile. La mulţi ani, dragii mei, oriunde vă aflaţi pe acest pământ!

Cu sinceră prietenie, Georgeta NEDELCU – o olteancă ce vă poartă meru în suflet şi nu vă va uita niciodată!

La multi ani! Georgeta - 31 Decembrie 2010


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu