Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
sâmbătă, 14 februarie 2015

Tratamente naturiste pentru picioare

Prevenim deshidratarea pielii consumand foarte multa apa si vitamina A. Acestea mentin pielea sanatoasa si delicata.
Pentru a trata deshidratarea, tine-ti picioarele timp de 5-10 minute intr-un vas cu apa calduta, in care ati pus 5-6 linguri de sare marina. Apoi frecati calcaiele cu piatra ponce pentru a indeparta pielea uscata, dar aveti grija sa nu insistati unde pielea e crapata.
Ca sa va hidratati pielea puteti folosi un amestec de 2 lingurite de miere si cateva linguri cu apa, pe care il veti intinde pe picioare, lasandu-l cam 5-10 minute sa intre in piele. Mierea actioneaza ca un antiseptic si este foarte buna pentru picioarele crapate si cu rani.
O alta varianta ar fi o masca cu unt, miere si smantana care se lasa sa actioneze un sfert de ora.
Atunci cand picioarele sunt relaxate si noi ne vom simti minunat. Asa ca aveti grija de picioarele voastre.

Lavinia Nistor