Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
sâmbătă, 14 februarie 2015

Nu rişti, nu câştigi!Plecarea ta a lăsat un gol în sufletul şi viaţa mea. Tăcerea ta spune multe şi s-ar putea să cred că nu m-ai iubit niciodată cu adevărat, daca te comporţi aşa, mai ales că eu nu am greşit cu nimic în faţa ta. Toate prietenele mele m-au văzut tristă... Mă uit lung după perechile de îndrăgostiţi care trec pe lângă mine şi grupul meu de prietene, atunci când mergem prin parc şi descopăr că mă imaginez mai degrabă cu altcineva la braţ decât cu tine... În jurul meu roiesc mulţi bărbaţi respectuoşi, educaţi şi cu bun simţ. După cum ştiu, cui pe cui se scoate!
Dar, înainte de a face acest pas, mă voi asigura că sunt complet vindecată - sufleteşte - după încheierea relaţiei cu tine. Decât să intru cu ezitare şi îndoieli într-o nouă relaţie, mai bine aştept până voi şti exact ce-mi doresc. De data asta nu mă voi mai grăbi, aşa cum am făcut cu tine şi voi căuta să urmez nişte paşi pentru a ne cunoaşte reciproc mai bine, unul pe altul. Eşecurile nu sunt neobişnuite, se întâmplă oricui, nu sunt eu excepţia de la regulă. Îmi doresc o relaţie pe termen lung, armonioasă şi, sunt sigură că voi găsi cu certitudine şi persoana potrivită. ,,Nu rişti, nu câştigi!” - e o vorbă din popor. Cândva, undeva voi întâlni persoana corespunzătoare şi voi fi bucuroasă că mi-am găsit acea iubire, la care visez de multi ani. Sunt sigură de asta!