Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
joi, 22 noiembrie 2012

Sfaturi utile pentru ca manichiura sa te tina cat mai mult

O femeie cu oja de pe unghii sarita nu face tocmai o impresie buna. Exista insa cateva solutii la indemana oricui pentru ca manichiura sa tina cat mai mult.
Catalina de la Nail Spa ne-a spus care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam daca vrem ca manichiura sa ne tina 10 zile.

- Degresarea unghiei inaintea aplicarii lacului de unghii este extrem de importanta. Catalina recomanda degresanti speciali. “Alcoolul sanitar, de exemplu, contine foarte multa apa, eu folosesc solutii care regleaza PH-ul unghiei, o hidrateaza foarte bine, inainte de aplicarea lacului”, spune experta in manichiura.

- Catalina recomanda folosirea a doua straturi de baza pe unghia naturala. Nu se usuca mai greu, nu se ingroasa, dar poate face ca o manichiura, chiar pe unghii naturale, sa tina 10 zile impecabil.

- Dupa manichiura timp de 3 ore este ideal sa nu folosim apa

- Acasa trebuie aplicat zilnic un strat de topcoat: “Garantez ca manichiura rezista 10 zile”, promite Catalina.

www.perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu