Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
sâmbătă, 22 octombrie 2011

E ZIUA TA, MĂMICO!

Azi e 22 Octombrie. E ziua ta mămico şi aş fi vrut să-ţi spun “La mulţi ani!” Dar ai plecat de 8 ani şi… mie îmi e din ce în ce mai greu. De multe ori îţi aud vocea şi mă trezesc că vorbesc cu tine. Te-am iubit întotdeauna, dar nu ţi-am spus-o atât de des pe cât ar fi trebuit. Te-am admirat ca pe nimeni altcineva pe lumea asta. Poate că niciodată nu ţi-am spun ce însemni pentru mine, ce bine mi-au prins pildele tale, ce mult iubesc şi astăzi cititul şi scrisul pentru că tu m-ai invăţat de mică să fac acest lucru.

Mi-e dor de zilele când mă sunai pentru a mă întreba: ,,Ce faci, fata mea?” Mi-e dor de zilele când vă serbam ziua onomastică - a ta şi a tatei - de cozonacii tăi care creşteau ca-n poveşti şi de multe alte lucruri pe care le făceai cu atâta măiestrie...

La mulţi ani mami! În inima mea vei fi veşnic.


Mămica mea,
Comoar
ă cu ochi de peruzea,
Cu
zâmbet de micşunele şi albăstrele,
Primeşte azi, de ziua ta,
Un buchet minunat d
in dragostea mea,
Un buchet
mare de recunoştinţă,
Pentru
aţi alina suferinţa.

Ştiu că m-ai iubit chiar şi atunci

când eram rea şi urâcioasă

sau neascultătoare…

Ai fost cea mai bună mamă

dintre toate mamele de pe pământ!
Dragostea ta

niciodată nu m-a rănit
Mămica mea,

comoară cu ochi de peruzea,
Cu
zâmbet de micşunele

şi albăstrele

La mulţiani! E ziua ta!

Sunt sigură

că de acolo, de unde eşti,

mă auzi şi îmi şti gândurile zi de zi.

Îmi e dor, dor, dor de tine,

mămica mea!

Domnul să te aibă în paza lui

şi să te odihnească în pace!

Mămica mea!2 comentarii: