Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
marți, 9 august 2011

,,Magazinul jumătăţii de om cu totul la jumătate de preţ!”


Chinezul Shuiling Peng poate da lecţii de viaţă şi de succes ajungând multimilionar, dup ce a supravieţuit ca prin miracol în urma unui accident în care era să fie strivit de un camion.

Peng, în vârstă de 37 de ani, nu are picioare, organe genitale şi o parte a şoldului, însă asta nu l-a descurajat, şi de la doar 78 de centimetri înălţime conduce o afacere de succes cu magazine.

În 1995, Peng a fost tăiat în două de un camion, iar medicii lau găsit inconştient pe marginea drumului.

Afaceristul a reuşi să supravieţuiască datorită unor operaţii în care i-au luat pielea de pe cap pentru a-i putea închide torsul. A avut nevoie de doi ani ca să-şi revină.

Astazi, Peng poate fi considerat un miracol al ştiinţei şi naturii, el deplasându-se cu ajutorul unui

corset şi a unei proteze. Directorul spitalului unde a fost tratat susţine acesta este tot timpul vesel şi optimist. "Este singura persoană din lume care a supravieţuit după ce organismul i-a fost amputat atât de mult ", a conchis medicul. Departe de a fi deprimat, Peng, pornind de la starea sa, a avut o idee unică şi atractivă pentru afacerile sale. El s-a folosit de această notorietate şi şi-a deschis un supermarket numit ,,Magazinul Ju- mătăţii de om cu totul la jumătate de preţ. Datorită profitului obţinut, a reuşit să-şi deschidă un lanţ de magazine, iar acum este multimilionar.

(Nicolae ILIE)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu