Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
miercuri, 13 iulie 2011


Rodica Păvălan


Rodica Păvălan, şef serviciu relaţii cu publicul al Bibliotecii Alexandru şi Aristia Aman din Craiova, un om de omenie la ceas aniversar.

*

Sunt puţini oameni în jurul nostru care fac ca lumea să aibă sens doar prin faptul că sunt. Întâlnirea cu doamna Rodica Păvălan a fost pentru mine un privilegiu. Şefa serviciului relaţii cu publicul al Bibliotecii Alexandru şi Aristia Aman din Craiova, este femeia de la care ai multe de învăţat! Citită, erudită, educată, cu o vorbire plăcută, îţi impune respect încă din primul moment când o întâlneşti. Am cunoscut-o în noiembrie 2010, când mi-a organizat o dublă lasare de carte la instituţia pe care o conduce. A fost înţelegătoare, darnică şi mărinimoasă, cu toate că până atunci nu ne mai văzusem, nu ştiam una de celalaltă. Dinamică, a mobilizat un public numeros care m-a onorat la lacest eveniment: prieteni, colegi într-ale scrisului, oamenii de litere craioveni, dând evenimentului gradoare şi substanţă. M-am simţit onorată şi mulţumită de ospitalitatea cu care am fost înconjurată.

Îi mulţumesc doamnei Rodica Păvălan pentru simplitatea şi căldura cu care a adunat atâţia oameni minunaţi în jurul meu. Le mulţumesc tuturor pentru că m-au onorat cu prezenţa lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu