Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
vineri, 1 iulie 2011

Ceaiul verde-sanatatea din ceasca

Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din planta Camellia Sinensis


- Contine cofeina,asa ca persoanele care sunt sensibile la cofeina ar trebui totusi sa il evite sau sa isi procure varianta acestui ceai decofeinizata deoarece are acelasi gust.
-Unii cercetatori au descoperit ca ceaiul verde contine epigallocatechin gallate (EGCG) care previne atacul virusului HIV asupra celulelor imunitare din organism iar pentru barbatii care consuma 5 cesti de acest ceai pe zi,riscul aparitiei de cancer la prostata scade cu 50%.

Consumul de ceai verde poate preveni multe tipuri de boli.

Deci :
· Reduce nivelul colesterolului din organism
· Ajuta la tratarea artritei reumatoide
· Reduce riscul aparitiei cancerului
· Creste metabolismul
· Imbunatateste sistemul imunitar
· Reduce stresul si oboseala
· Lupta impotriva bolilor cardio vasculare
· Elimina grasimile din organism
· Ajuta la prevenirea cariilor
· Poate preveni intoxicatiile alimentare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu