Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
sâmbătă, 2 iulie 2011

Adrian Păunescu: Am avut patru tentative de sinucidere


Îndurerat de moartea Mădălinei Manole, poetul Adrian Păunescu a mărturisit la Realitatea TV că au existat în viaţa sa mai multe momente de cumpănă, în care s-a gândit să se sinucidă. "Moartea surprinzătoare a Mădălinei nu ar trebui să îndemne pe nimeni la această soluţie. Şi eu am trecut prin momente de cumpănă. Am vrut în patru rânduri să mă sinucid, dar m-au ţinut în viaţă obligaţiile. Mi-am reaminintit că am copiii şi nu am mai putut să mă despart de lume prin propria

mea voinţă", a declarat Adrian Păunescu.


Poestul a mai spus că în România, artiştii fac parte din categoria "oamenilor de spirit" care sunt într-o situatie foarte grea. "La artişti parcă este şi mai evidentă prăbuşirea criteriilor, sărăcia, diperarea, pentru că ei sunt de meserie crainici. Ei spun durerile lor şi ale oamenilor", a mai spus poetul.


Adrian Păunescu a subliniat că oamenii ar trebui să se abţină de la reproşuri în cazul Mădălinei Manole. "Ne despărţim de artistă fără a-i face reproşuri. Am văzut că există şi această tendinţă. Analizele nu ar trebui să se îndrepte către fragilităţile ei sufleteşti, către disponibilitatea ei către suferinţă. Se vedea clar în ea o anumită suferinţă. Ar trebui ca de acum înainte să ne ocupăm de condiţiile sociale, de condiţiile în care trăiesc artiştii, scriitorii, în general, oamenii", a conchis acesta.

REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu