Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
marți, 28 iunie 2011


Primul produs de îmbrăcăminte creat de o imprimantă 3D: un costum de baie

A apărut primul produs de îmbrăcăminte din lume realizat în întregime cu ajutorul unei imprimante 3D. Toate componentele costumului de baie N12 sunt create direct prin imprimarea 3D, fixarea împreună a elementelor fiind posibilă fără a fi nevoie să fie cusute. Acest gen de articole de îmbrăcăminte ar putea fi din ce în ce mai folosite în viitorul apropiat.

Denumirea de N12 vine de la materialul utilizat pentru crearea articolelor de îmbrăcăminte: nailon 12. Acest material solid este realizat de procesul de printare 3D SLS. Deoarece aveau nevoie de un material care să reziste la mişcările persoanele care poartă articolele de îmbrăcăminte N12, creatorii au solicitat un material alb, puternic şi flexibil. Cu o grosime minimă de 0.7 mm, din acest material se pot efectua arcuiri şi cusături rezistente. Pentru un costum de baie, nailonul este foarte funcţional deoarece este un material rezistent la apă şi este foarte confortabil de purtat atunci când este ud.

Modelul costumului de baie reflectă complexitatea imprimării 3D, precum şi provocarea din punct de vedere tehnic de a crea suprafeţe flexibile din nailon. Mii de plăci circulare sunt conectate între ele cu ajutorul unor fire subţiri de nailon, astfel creând un material complet. Fiecare bucăţică circulară de material are un cod personalizat, astfel că fiecare suprafaţă are o curbură specială.

N12 este un model de îmbrăcăminte prêt-à-porter, uşor de purtat şi poate fi cumpărat imediat pentru un preţ accesibil.


Sursa: Continuum Fashion


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu