Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
luni, 20 iunie 2011

Luptă natural împotriva celulitei

Oamenii de stiinta spun ca viata isi are originea in ocean. Ei au dovedit deja ca fructele de mare ajuta femeile sa arate mai atractiv, rezolvand si anumite probleme de sanatate dar si de frumusete, cum ar fi celulita si stresul.

Sarea de mare este bogata in calciu, magneziu, iod si fier. Ea nu lasa pielea uscata, ci are mai degraba un efect pozitiv asupra epidermei. Cel mai important este ca lupta impotriva celulitei.

Pentru a folosi sarea de mare ca un luptator impotriva celulitei, trebuie sa faceti o baie cu sare si sa va masati zonele problema. Sarea de mare va tonifica si netezi pielea.

Pregatirea unei bai cu sare de mare

Este foarte usor sa va pregatiti o astfel de baie. Trebuie doar sa adaugati aproximativ 300 de grame sare de mare in apa de baie (temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 37 de grade Celsius). Timpul in care veti sta in cada cu apa nu trebuie sa depaseasca 10-15 minute.

Este recomandat ca astfel de bai sa fie facute o data sau de doua ori pe saptamana. Ea are rolul de a va calma si tonifica pielea. Daca nu aveti timp pentru baile cu sare, va puteti fabrica un scrub de sare de mare pe care sa il folositi la dus.

Ingrediente pentru scrubul cu sare de mare

Veti avea nevoie de 1 cana cu sare de mare (preferabil cumparata de la farmacie), 2 lingurite de ulei esential aromat (lavanda, piersica, patchouli sau rozmarin) si 2 lingurite de ulei de masline. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol mic pentru a obtine pasta omogena, se lasa 20 de minute, se amesteca din nou, dupa care va puteti masa zonele problema cu un burete de baie sau o bucata de material. Clatiti pielea si aplicati dupa preferinta o crema anticelulitica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu