Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
vineri, 24 iunie 2011

Florile zilelor speciale de martie


Narcise, lalele, violete, lacramioare, zambile, frezii, liliac, trandafiri, irisi, crini si, bineinteles, sa nu ii uitam pe gingasii ghiocei. Primavara frivola a venit sa ne invesmanteze casa si gradina cu flori proaspete in culori vii.

Gama de plante din aceasta perioada este suficient de larga pentru a inventa un buchet de vis, plin de culoare pentru mame sau prietene, cu ocazia zilelor speciale din martie. Ce poate fi mai frumos decat o floare pentru o persoana draga? Mai ales daca e vorba de un cadou din inima...

Aranjamentele florale de 1 si 8 martie "vestesc" sosirea primaverii, parfumul si prospetimea inceputului de sezon. Daca vrei sa faci un cadou si nu te poti hotari, iti dau un sfat:
alege un buchet de flori sau un aranjament floral realizat chiar de tine.

Poti
combina cateva flori proaspete de narcisa lalele si/sau zambile. Sau poti recurge la buchete de trandafiri alb si roz sau frezii.

Stii bine ca florile au o putere magica pentru ca reusesc sa aduca zambetul pe buze de fiecare data si, desi se spune, "cu o floare nu se face primavara", cu o floare poti schimba dispozitia unei persoane.

Inainte de a alege o floare pe care sa o daruiesti,
tine cont de personalitatea persoanei si de mesajul pe care vrei sa il transmiti.

Un buchet de trandafiri de culori diferite, poate simboliza importanta mamei/prietenei in viata ta, dragostea si multumirea pe care i le arati pentru tot ce a facut pentru tine.
Desigur, poti adauga si alte flori, care accentueaza mesajul cadoului daruit: crini si/sau narcise.

Oricand poti darui un buchet realizat din florile primaverii, proaspete si gingase:
frezii, narcise, lacramioare, lalele, zambile si nu uita de ghiocei.

Iata o idee excelenta:
ce ar fi sa aduni petalele florilor preferate ale persoanei careia vrei sa le daruiesti si pune-le intr-un bol transparent cu apa, alaturi de cateva lumanarele albe sau in culoarea petalelor. Vei vedea ce efect va avea acest aranjament asupra persoanei careia il daruiesti!

Nu uita sa alaturi buchetului si o felicitare sau o scrisoare cu un mesaj de multumire. Cu siguranta, vei reusi sa impresionezi!

Pe 8 Martie e ziua noastra, e ziua iubirii care ne-a antrenat in atatea clipe nemasurabile de fericire necontenita si iubire angelica, iar cu ocazia acestei zile, din suflet vreau sa-ti urez zile pline de iubire, de fericire si implinire. Cred in prieteni, in vindecarea adusa de lacrimi, rasete, in povesti impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar.

Cred in puterea mainii ce o strange pe alta, in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane. CRED intr-o prietenie ca a noastra! Iti doresc sa ai parte de multa fericire in viata si multa sanatate! LA MULTI ANI, dragele mele!


Georgeta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu