Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
vineri, 24 iunie 2011

Balada "Briliantului".


Ingenioşi, suporterii lui Adi Mutu au copmus o baladă dedicată "Briliantului" de la Fiorentina şi necazurilor sale cu dopajul. Balada circulă deja pe Internet.Adi nu e mutulică
Joacă fotbal fără frică
E fala românilor
Că dă mereu câte-un gol
Dar în scandal a intrat
Pentru că iar s-a dopat
Cu pastila de slăbit
El a vrut să fie şic

A scăpat de cocaină
Şi-a înghiţit sibutramină
Ghinionu l-a lovit
Test pozitiv a ieşit.
Azi de vrei să de tratezi
Afli apoi că te droghezi.
S-o ia dracu de pastilă
Că Mutu nu e de vină.

În fotbal e scandal mare
Şi unii vor suspendare
Dar Giovani îl susţine
Că din fotbal banu vine.
S-o ia dracu de pastilă
Că Adi nu e de vină.
Azi de vrei să te tratezi
Afli apoi că te droghezi.

Adelina StancuNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu