Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
luni, 8 februarie 2016

Mă bucur de viaţă!Sunt încă în putere şi foarte tânără! Mă bucur de viaţă şi de tot ce e frumos pe lume. ,,Vinovaţi" de acest lucru sunteţi şi voi, prietenii mei şi pentru asta, vă mulţumesc tuturor celor care de-a lungul timpului aţi apărut în viaţa mea, şi în special celor care au ales să şi rămână!
Vă mulţumesc pentru gândurile bune pe care mi le transmiteţi. Vă doresc tuturor să aveţi parte înzecit de sănătate, ani fericiţi şi multă iubire în sufletele voastre frumoase!
Să vă dea Dumnezeu si voua numai bucurii, împliniri, pace în suflet şi să vă fereasca de tot ce e rău în viaţă!
Cu multă dragoste şi preţuire, Georgeta.