Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
miercuri, 24 iunie 2015

Pentru voi, femei si barbati


Dragele mele, prietene!

Va sugerez cativa pasi simpli pentru a va recapata increderea si a va reindragosti de voi insiva:
- Luati o foaie si un fix si scrieti cum visati sa fie viata voastra, cum v-ati fi dorit sa va vedeti, daca ati putea sa va scrieti singura scenariul vietii voastre?

- Incepeti macar cu 10 minute de miscare pe zi acasa in cazul in care nu va gasiti timp pentru a merge la sala.

- Gasiti-va timp pentru activitati care va fac placere: o carte buna, o baie cu spuma, tratamente de infrumusetare etc.

- Nu se intampla nimic daca intr-o zi nu aveti chef sa faceti curatenie si mancare si mergeti la o cafea cu prietenele. Ba chiar va veti intoarce plina de energie si altfe veti putea face treburile ramase nefacute si a doua zi.

- Investestiti in voi, in educatia voastra, in sanatatea voastra, in energia si buna voastra dispozitie. Sunt bunurile voastre cele mai de pret, pe care nu vi le poate lua nimeni.

- Indrazniti sa fiti însiva, sa va exprimati liber, sa fiti frumoase si sa va luati viata in propriile maini. Doar o viata avem si nu ne-o va da nimeni inapoi.

Traiti fiecare zi cu bucurie!

Dragii mei!

Nu înseamnă că sunteţi mai puţin bărbaţi dacă respectaţi femeia.
Femeile îşi doresc să fie îmbrăţişate.
De multe ori chiar dacă au probleme, şi le pot rezolva şi singure.
Ce îi cer bărbatului? Să le asculte, să le ia în braţe, să nu fie superior, arogant sau lipsit de empatie
Trebuie să înţelegem că bărbatul şi femeia sunt diferiţi, avem nevoie unii de ceilalţi, dar trebuie să învăţăm să ne respectăm emoţiie şi dorinţele, să ne respectăm unii pe alţii, să ne ascultăm unii pe alţii, să nu aruncăm cuvinte fără să gândim. Cuvintele dor!


Iubiţi-vă, unii pe alţii!