Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
miercuri, 24 iunie 2015

Dragostea...Un singur cuvânt ne eliberează de toate greutăţile şi durerile din viaţă. Acel cuvânt este DRAGOSTEA Sufletul nu se îmbracă cu bani şi nici cu aur. Sufletul se îmbracă cu iubire, cu bunătate, cu respect, cu simplitate, cu mângâiere.
Sufletul nu se îmbracă cu invidie şi nici cu ură. Sufletul se îmbracă cu ajutor, cu înţelegere, cu blândeţe, cu iertare.

Când simţi că lucrurile pe care le faci sunt ca o picătură de apă în mare, aminteşte-ţi că marea nu ar axista fără acele mici picături care o formează. În fiecare moment greu ceva din interior, ne spune ca va fi bine. Învaţă să râzi, să dansezi, să îţi placă ploaia, să nu mai ai aşteptări şi să iei totul aşa cum vine, să nu te dai bătut, să lupţi să devii un om mai bun, să uiţi, să mulţumeşti, să iubeşti. Iar dacă nu îţi iese din prima, încearcă din nou! Prea târziu poate fi doar atunci când închizi pentru 
ultima oară ochii…

Dragostea este atunci când cel de lângă tine te acceptă aşa cum eşti! Nu miracolele ne fac să traim, ci iubirea. Nu averea ne face fericiţi, ci să ştim că avem lângă noi pe cineva. Nu banii ne fac bogaţi, ci sufletul nostru. Mulţi văd ceea ce pari a fi, dar puțini înţeleg ceea ce eşti. Fără iubire, orice închinare este o povară, tot dansul este o corvoadă, toată muzica este doar zgomot. Când ţi se vor deschide în faţa mai multe căi şi nu vei şti pe care să o apuci, nu alege la întâmplare, ci aşează-te şi așteaptă. Aşteaptă oricât este nevoie. Ascultă-ţi inima, iar când o săţi vorbească, ridică-te şi urmează-i sfatul. 

Dragostea poate să umfle pânzele speranţei, dar singură nu poate niciodată să ducă corabia la mal. Calea vieţii înseamnă a întinde mâinile şi a dărui, nu bani, ci viaţă, nu averi, ci iubire, nu ură, ci aripi. Să atingi chipul cuiva şi să îi dai binecuvântarea aripilor de fluture pe chipul său. De cele mai multe ori, inima are nevoie de lucruri simple ca să fie fericită! Fii întotdeauna mai bun decât este necesar, pt că persoana care primeşte acest dar are nevoi de bunătate mai mult decât vei şti vreodata. Pe omul care poartă grija sufletului tău să nu îi izgoneşti din viaţa ta. Va păşi tăcut, oriunde tu vei merge, iar când îţi va fi mai greu, te va prinde de mână. Dragostea care o dăruim mai departe este singura care o păstrăm pentru noi. Un înţelept fizician a spus: ,,Cel mai bun medicament pt oameni este IUBIREA”. Cineva a întrebat: ,,Şi dacă nu merge?” El a zâmbit şi a răspuns: ,,Măriţi doza!” Poţi face orice, poţi gândi orice, poţi crede orice, poţi avea parte de toată stiinţa lumii. Dacă nu iubeşti, nu eşti nimic... Mulţi pierd micile bucurii ale vieţii, aşteptând marea fericire. Nu vei primi întotdeauna ceea ce îţi doreşti. Dar preţuieşte ceea ce ai pentru că există oameni care nu au şi nu vor avea niciodată ce ai tu acum. Cuvintele sunt prea puţine. Dacă am comunica prin bătăile inimii ar fi mai multe de spus.