Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
vineri, 11 ianuarie 2013


Dependenţa faţă de celălaltSunteti impreuna de cativa ani si totusi, va intelegeti mai bine ca la inceput. Chiar daca va petreceti timpul liber mereu impreuna, nu este un impediment in calea fericirii voastre.

Totul va apropie, si se completeaza ca un puzzle. Tot ce simte unul, simte si celalalt (este normal acum sunteti doi, si totusi unul singur).

Intervine in cuplu dependenta fata de celalalt? Da. Oare de ce? In momentul in care iubesti persoana de langa tine, mai mult decat propria fiinta, totul prinde alt contur. Vrei sa-l faci fericit pentru ca, dragostea pe care o simti este mai presus de orice, de cuvinte, de simtiri.

Insa, fata de alte dependente cum ar fi: drogurile, alcoolul, tigarile, aceasta nu are ce rau sa-ti faca. Este ceva normal. O vraja transformata intr-un miracol. Faptul ca ti-ai intalnit jumatatea te face fericita in fiecare zi!

Totul este altfel, soarele straluceste mai puternic, natura infloreste si se trezeste la viata, tu esti mult mai frumoasa si mult mai increzatoare in fortele proprii! Cu alte cuvinte, dependenta de iubire este mai mult decat o necesitate, este o traire intensa care te poate transforma intr-o persoana minunata, comunicativa si joviala.
In loc de concluzie: Iubiti-va partenerul si veti fi mult mai frumoase si mult mai sanatoase!