Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
joi, 22 noiembrie 2012

A murit Serban Ionescu!


A murit Serban Ionescu. Lasa AICI mesajul tau! VIDEOActorul a murit la Spitaul Floreasca, unde în cursul zilei de 21 noiembrie fusese internat în stare gravă. Familia şi prietenii actorului Şerban Ionescu trec prin momente grele, după ce acesta a încetat din viaţă, în urma unei lungi suferinţe şi lupte cu o boală necruţătoare.
La jumătatea lunii august, Şerban Ionescu, care fusese în urmă cu un an dignosticat cu borelioză, s-a întors în România de la o clinică din Germania, unde a fost dignosticat cu screloză amiotrofică.

Şerban Ionescu s-a născut pe 23 septembrie 1950 în Corabia. Acesta şi-a petrecut copilăria între Braşov şi Caracal, deoarece tatăl său era pilot de vânătoare.

A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă şi, după patru încercări nereuşite a intrat la teatru. Astfel, a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică la clasa regretatului Amza Pelea. La terminarea facultăţii a fost repartizat la Teatrul din Petroşani, unde a interpretat numeroase roluri memorabile pe scenă: ,,Locţiitorul” de Horia Lovinescu, „Pluta Meduzei” de Marin Sorescu, regia Florin Fătulescu, ,,În cautarea sensului pierdut” de Ion Băieşu, regia Florin Fătulescu. Teatrul din Petroşani a fost o rampă de lansare pentru acesta. A urmat să joace la Teatrul Mic şi Teatrul din Sibiu, Teatrul de comedie, Teatrul Odeon, după care. din 2001 a putut fi admirat în productiile TNB.

În 1980 regizorul Mircea Mureşan îi încredintează lui Şerban rolul vieţii sale - ,,Ion: Blestemul pamantului, blestemul iubirii”, în ecranizarea romanului Răscoala de Liviu Rebreanu. Acest film îi aduce notorietate şi recunoaştere.

Alte filme şi seriale TV recente în care Şerban Ionescu a jucat după 1989:

Anticamera (Serial TV) (2008) (in producţie) .... Mălin Topârceanu
WebSiteStory (2010) .... Ionescu
Fetele Marinarului (Serial TV) (2009) .... Amza Trifan
Beyond America - Dincolo de America (2008) .... Yan Vesa
Vine poliţia! (Serial TV) (2008) .... Soţul Iolandei
Serviciul Omoruri (Serial TV) (2008)
Om sărac, om bogat (Serial TV) (2006) .... Emilian Maxim
Visuri otrăvite (2006) .... Eugen Pacală se întoarce (2006) .... Primarul 15 (2005), Sindromul Timisoara (2004)
Maria (2003) .... Ion, Valsul lebedelor (2002), Tandreţea lăcustelor (2002) .... Puiuţ

- Şerban Ionescu a fost căsătorit 25 de ani cu Magda Catone. ,,Ce facem noi doi? Nu mai are importanţă la vârsta asta şi după 25 de ani”, glumea Şerban Ionescu.

Oricum, în perioada respectivă susţinea ă secretul unui mariaj lung constă în răbdare.,Aş scrie o carte frumoasă despre căsnicie. Am o mulţime de exemple sub nas. Şi mulşi dintre noi nu ştiu să se bucure de căsnicie şi să îi mulţumească lui Dumnezeu că trec prin aşa ceva”. Şerban Ionescu şi Magda Catone sunt părinţii unui băiat de 12 ani, pe care îl sfătuiau să nu devină… actor.

Îi plăcea natura, de aceea mergea câte 15 km pe jos şi în fiecare dimineaţă obişnuia să facă timp de 20 de minute flotări şi exerciţii fizice. Îi plăcea vânătoare şi mergea cu prietenii de fiecare dată când avea ocazia. De asemenea, adora să pescuiască şi să gătească, spunâd adesea că soţia lui nu ştie să gătească şi că băitul său preferă sandvişurile.

Ion Blestemul Pamantului - Blestemul Iubirii


Condoleante!
,,Te-ai stins puţin câte puţin sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi.
A mai căzut o stea, dar în locul ei a urcat un suflet cald şi bun care va străluci mereu în sufletele noastre. Nu te vom uita niciodată, Şerban Ionescu!! Domnul să te aibă în paza Lui. 
Amin!"

Georgeta Nedelcu - Craiova.