Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
sâmbătă, 9 iulie 2011

Îngheţata cu aromă de peşte şi cartofi prăjiţi, lansată în Marea Britanie

Un nou sortiment de îngheţată, cu gust de peşte şi cartofi prăjiţi - un fel de mâncare tradiţional britanic -, a fost lansat, luni, în Marea Britanie, informează newslite.tv.

Potrivit unui sondaj recent, 90% dintre britanici preferă gusturile tradiţionale, în defavoarea aromelor exotice.

După publicarea acestor rezultate, Jenny Bostock, de la Fredericks Dairies, a decis să fabrice acest sortiment de îngheţată, care a fost lansat pe plan naţional.

Astfel, îngheţata cu aromă de cod este acoperită cu vanilie şi muştar, fiind servită pe acelaşi platou, alături de îngheţată cu aromă de cartofi prăjiţi.

Jenny Bostock, creatoarea acestui sortiment insolit de îngheţată, a declarat: "Aroma unică de peşte şi cartofi prăjiţi poate că sună ca o combinaţie surprinzătoare, însă sortimentul are un gust delicios şi cu siguranţă va produce multe zâmbete pe feţele clienţilor noştri".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu