Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
sâmbătă, 2 iulie 2011

In Croatia, poti circula cu autobuzul doar daca faci baie

In Croatia, poti circula cu autobuzul doar daca faci baie

O masura cu totul neobisnuita, dar care s-a dovedit extrem de populara in randul croatilor si al turistilor din aceasta tara, a fost luata de compania de trasnport public (GPP) din orasul Osijek. Astfel, persoanelor care miros urat li se va interzice accesul in mijloacele de transport in comun, a anuntat Josip Nadj, directorul companiei GPP, in cotidianul local Glas Slavonije.

"Pasagerilor care miros urat li se va spune acest lucru chiar la urcarea in tramvaie, autobuze si troleibuze. Ei vor fi rugati frumos de catre soferi sa nu urce pentru a nu deranja si pe ceilalti calatori. Stiam ca este o situatie neplacuta dar este imperios necesara", a adaugat acelasi Josip Nadj.

Acesta a afirmat ca, date fiind temperaturile mari din ultima perioada, o calatorie cu un mijloc de transport in comun a devenit suficient de neplacuta chiar si fara oameni care obisnuiesc sa nu se imbaieze zilnic, o situatie stanjenitoare atat pentru localnici cat si pentru zecile de mii de turisti care viziteaza an de an Croatia.


Nadj a declarat pentru presa locala ca aceasta este doar o prima masura, curand urmand a fi interzis si accesul persoanelor cu inghetata sau bauturi racoritoare.


Sursa: CroatianTimes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu