Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.




sâmbătă, 2 iulie 2011

Celularele noastre infecte

Celularele noastre infecte

Telefoanele mobile sunt pline de microbi: pe un telefon celular obisnuit se pot gasi de pana la 18 ori mai multe bacterii decat pe butonul pe care apesi ca sa tragi apa la toaleta, arata un studiu realizat in SUA.

Desi restrans, studiul a produs rezultate ingrijoratoare.

Comparand numarul de bacterii potential nocive de pe 30 de telefoane celulare cu numarul germenilor existenti pe "clapeta de tras apa" de la o toaleta publica pentru barbati, cercetatorii care au realizat studiul pentru revista Which? au constatat ca telefoanele erau, in multe cazuri, mai incarcate cu microbi patogeni.

Extrapoland rezultatele, ar insemna ca aproximativ 14,7 milioane din cele 63 milioane de telefoane celulare utilizate in SUA reprezinta un potential pericol pentru sanatate.

Printre germenii identificati se numara enterobacterii si stafilococi care, in cazul unei imunitati mai scazute, pot produce infectii grave.

Cercetatorii recomanda oamenilor sa fie constienti de faptul ca telefoanele mobile intra frecvent in contact cu mainile (inclusiv cu mainile altor persoane decat proprietarul, de pilda atunci cand inmanam altcuiva telefonul ca sa se uite la o poza), cu urechile si obrajii si ca trebuie curatate din cand in cand, pentru a indeparta bacteriile care se acumuleaza pe suprafata lor.

Un alt studiu comandat de aceeasi publicatie a aratat, recent, ca pe unele tastaturi de computer se gasesc mai multi microbi decat pe vasul WC-ului.

Sursa: Mail Online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu