Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
vineri, 1 iulie 2011

Cea mai batrana femeie din lume a implinit 130 de aniCea mai batrana femeie din lume a implinit 130 de ani (FOTO)

Se numeste Antisa Khvichava, locuieste intr-un sat georgian, Sachino, la 370 de kilometri departare de Tbilisi, si este detinatoarea unui record de-a dreptul incredibil. Matusa Antisa, asa cum o numesc cei apropiati, si-a sarbatorit pe data de 8 iulie incredibila varsta de 130 de ani. Batrana recunoaste ca a pierdut de multa vreme certificatul de nastere eliberat in 1880, dar etatea sa a fost confirmata de numeroase acte din perioada sovietica, acte ce sustin povestea Antisei.

Antisa Khvichava sustine ca nu a fost niciodata bolnava si ca a lucrat pana la varsta de 85 de ani. Batrana are un fiu, 10 nepoti, 12 stranepoti si 6 stra-stranepoti. Ciudat este faptul ca fiul Antisei, acum in varsta de 70 de ani, s-a nascut atunci cand femeia avea deja 60 de ani. Acesta este si motivul pentru care Eugenie Blanchard, din Franta, este inca socotita drept cea mai varstnica femeie, cu o impresionanta etate de 114 ani...

Sursa: OdittyCentral

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu