Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.




joi, 21 iulie 2011

5 zodii de barbati fatali pentru o femeie


Unii ne fac rau, altii ne fac bine. Unii sunt un drog, altii vitamine pentru suflet. Unii ne sprijina si ne sustin, altii ne reteaza din start posibilitatile. Pe unii barbati trebuie sa ii iubim, de altii trebuie sa ne ferim. Iata care sunt cele cinci zodii masculine fata de care trebuie sa fim extrem de precaute atunci cand vine vorba de iubirea si fericirea pe care ni le pot oferi intr-o relatie:

Barbatul Taur –Barbatul narcisist

Incapatanat si egoist, barbatul Taur are o vadita tendinta de a fi narcisist si confunda de multe ori iubirea cu satisfacerea propriilor nevoi emotionale. Are un ego imens si este preocupat de propria persoana. Aflat intr-o relatie, nevoile, dorintele si interesele sale au tendinta de a le domina pe cele ale partenerei. Vrea ca totul sa se desfasoare dupa bunul sau plac si uneori incearca sa-si manipuleze partenera. Este vanitos si nu accepta sa ii aduci critici si nici sa gandesti rau despre el. Se crede superior celorlalti. Daca esti o femeie care tine la independenta sa si nu vrei sa-ti fie amenintata libertatea, fereste-te de barbatul Taur. Te vrea 24 de ore din 24 langa el. Vrea sa fii acolo intotdeauna pentru el, pregatita sa-l asculti, sa-l intelegi, sa-l ajuti sa isi indeplineasca visurile. Nimic rau pana aici… Intreaba-te insa daca este dispus sa faca acelasi lucru pentru tine. Barbatul Taur este gelos si posesiv. Va incerca sa te controleze si sa te tina sub papuc.

Barbatul Rac – Barbatul Peter Pan

Daca iti doresti sa experimentezi sentimentul de siguranta si protectie langa barbatul pe care il iubesti, fereste-te de barbatul Rac caci lucrurile vor sta exact invers. Va dori atentia, protectia si puterea ta. Va dori sa joci rolul matern in relatia voastra. Tu va trebui sa joci la perfectie rolul parintelui care accepta capriciile unui copil rasfatat. Barbatul Rac pare sa nu imbatraneasca niciodata in nevoia sa de a fi cocolosit si dadacit. Top 5 zodii de barbati fatali pentru o femeieRacul refuza sa se maturizeze si este nesigur si indecis pe ceea ce simte, lasand uneori deciziile pe umerii tai. Il sperie angajamentele serioase si nu are suficient de multa incredere in sine astfel incat va cauta prezenta ta pentru a-si ameliora aceasta neincredere in sine. Se supara cu usurinta si se comporta ca un copil daca ii aduci critici sau nu apreciezi cum se cuvine ceea ce face pentru tine. Isi doreste sa se bucure la nesfarsit de ceea ce ii ofera viata si de ceea ce ii poti oferi tu fara a-si asuma in schimb responsabilitati si obligatii finale. Ii este teama sa isi faca planuri de viitor.

Barbatul Gemeni – Tipul ‘bad-guy’

Un Don Juan si un ‘bad-guy’ in acelasi timp, in personalitatea barbatului Gemeni se impletesc cel mai bine elementele de atractie si de pericol. Este adevarat ca atractia pe care o manifesta asupra sexului frumos este mare. Barbatul Gemeni este fermecator, invaluit intr-o atitudine de nonconformism si rebeliune si pare a sti de minune cum sa faca o femeie sa se simta protejata si in siguranta langa el. Nu incearca sa-si cenzureze personalitatea si comportamentul, ceea ce il face si mai dezirabil in ochii femeilor. Pare sigur pe el, greu de abordat si creeaza iluzia puterii. De aceea, multe femei percep cucerirea lui ca pe o provocare. Nu te indragosti prea tare de un astfel de barbat. In multe cazuri, acesta isi imparte iubirea intre mai multe femei. In multe cazuri, este nehotarat emotional si oscileaza mult in alegerile sale sentimentele, preferand aventurile in locul relatiilor serioase si de lunga durata. Zborul din floare in floare nu il face sa se simta atat de constrans precum o face o casnicie.


Barbatul Scorpion – Barbatul misogin

Daca iti doresti sa ai alaturi un partener care te respecta, te admira ca femeie si are incredere in capacitatile tale, atunci ai face bine sa nu te indragostesti de un barbat Scorpion. Bineinteles ca sunt multe exceptii, insa prin natura zodiei sale barbatul Scorpion este inclinat catre misoginism. Chiar daca iubeste si se implica intr-o relatie stabila, Scorpionul tot nu-si poate tine sub control atitudinea sa discriminatorie vizavi de femei. Top 5 zodii de barbati fatali pentru o femeieUneori, cuvintele sale la adresa ta nu sunt tocmai apreciative. Uneori, va incerca in fel si chip sa-ti demonstreze superioritatea sexului de care apartine. Uneori, are tendinta de a-ti submina calitatile. Uneori pune greselile tale in carca genului pe care il reprezinti. Uneori, pune toate femeile pe un picior de egalitate deranjant. Vrea sa fie ridicat in slavi si sa i se aminteasca in mod constant ca este barbatul ideal. Prejudecatile si ideile lui preconcepute despre femei vor fi un impediment serios in a te aprecia la justa ta valoare.

Barbatul Berbec – Barbatul abuziv

Dintre toate zodiile horoscopului, barbatul Berbec este cel mai susceptibil de a forma relatii abuzive. Este un barbat puternic, sigur pe el, insa obsedat de ideea de control si de putere. Este posesiv, ii place sa aiba intotdeauna dreptate si petrece o buna parte din timp incercand sa-si demonstreze propriile teorii cu privire la ceea ce inseamna dreptatea. Ii place sa aiba ultimul cuvant. Barbatul Berbec vrea sa fie in permanenta in centrul atentiei partenerei sale si uraste mai mult decat orice sa fie ignorat. Uneori este incercat puternic de gelozie si ii percepe pe barbatii din jurul tau ca pe o amenintare. Este obisnuit sa-si impuna punctul de vedere si uneori se face ca nu vede (sau este incapabil sa vada) dorintele si nevoile partenerei. Totodata, in caz de nevoie, face apel la cele mai iscusite metode de control. Totul este bine si frumos in relatia cu un Berbec daca faci lucrurile dupa placul si voia sa. Daca lucrurile nu ies asa cum si-a dorit, va incerca sa-si impuna cumva (uneori intr-un mod agresiv, neplacut) punctul de vedere chiar si in fata cunoscutilor. Iubirea sa se manifesta in multe cazuri intr-un mod distructiv pentru partenera sa: santaj emotional, manipulare, sugestii negative, etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu