Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
joi, 23 iunie 2011

Si astfel de crime ar trebui pedepsite...O pereche de tineri căsătoriţi au adoptat un câine iubitor, drăgăstos, fidel, cuminte, să le fie familia mai numeroasă până când vor avea copii.

După patru ani, s-a născut primul copil al perechii şi toată atenţia şi dragostea şi-au îndreptat-o spre noul născut. Câinele nu mai era "jucăria" familiei şi el a simţit asta, devenind mai retras, mai trist.

Într-o zi calduroasă de vară, părinţii au lăsat copilul dormind în camera lui şi au ieşit pe terasă. La un moment dat, bărbatul a vrut să intre în casă, dar la uşa camerei copilului a văzut câinele cu gura însângerată, mişcând vesel din coadă. Stăpânul, fără să stea pe gânduri, a luat un sfeşnic greu, metalic şi a lovit puternic câinele, care n-a făcut nici un gest să fugă sau să se apere, zdrobindu-i capul, apoi tatăl a intrat disperat în camera copilului, găsindu-l pe acesta în patul lui, dormind cu un zambet liniştit pe faţă, iar lângă pat zăcea un şarpe uriaş, decapitat...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu