Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
marți, 21 iunie 2011

Rugăciunea mea pentru România!


Sper ca frământările, întrebările şi răspunsurile noastre să se termine cât mai curând. În 89' nu îmi imaginam ce înseamnă să-I cer lui Dumnezeu să nu îmi dea cât pot duce.
În numele libertăţii şi al tuturor celor care nu şi-au pierdut speranţa şi iubesc acest popor până la dăruire, îi asigur de tot respectul meu.
Cu gândul la ţărişoara mea, am scris o rugăciune şi vreau să o spună toţi cei care cugetă cu bună-credinţă şi au convingerea că România se va ridica precum
PASAREA PHEONIX.

Rugaţi-vă cu mine!

Doamne, dă-ne minte, chiar şi atunci când uităm că suntem cei mai deştepţi! Când ne-am pierdut speranţa, Doamne, dă-ne puterea să ne deschidem sufletul, iar tu să ni-l umpli de lumină.
Doamne, dă-ne mâini să muncim pentru România; fă ca degetele noastre să scrie şi în somn numele acestei ţări! Fă, Doamne, în aşa fel încât să nu ne dezlipim de ea nici o secundă şi avându-ne scut, nimeni să nu se mai poată apropia de ea cu vreun gând ascuns.
Doamne, dă-ne puterea de-a rosti cu voce tare tot ce ne nemulţumeşte şi fă ca hoţii şi duşmanii să vadă cât suntem de uniţi, indiferent de cât dezgust s-a scurs în jurul singurei certitudini a demnităţii noastre.
Doamne, dă-ne puterea de-a ierta pe cei care ne vorbesc de rău şi curajul de-a le-o spune în faţă, până când cortina transparentă se va ridica şi vom putea să ne unim puterile pentru ca această ţară să înflorească.
Doamne, dă-ne tăria şi puterea să înţelegem că numai suferind şi sacrificandu-ne orgoliile, vom descoperi că suntem mulţi şi puternici, iar iubirea de neam nu va mai fi o vorbă în vânt.
Doamne, dă-ne puterea de-a spune adevarul! Doar împreună vom găsi soluţiile şi vom face primul pas spre demnitate.
Doamne, dă-ne picioare să găsim drumul spre plaiurile acestei minunate ţări - România, spre bogăţiile cu care a fost dotată şi bucuria de-a descoperi că nicăieri, pâinea nu e mai bună ca în ţara ta. Ajută-ne, Doamne să nu uităm că Romania e locuită de noi.
Doamne, deschide-ne ochii spre a zări dincolo de escrocherie, principii şi păreri diferite, sufletul minunat al acestui popor, care nu e mai prejos de altele, dar nu s-a dezmeticit. Dezleagă-ne sufletele împietrite şi învaţă-ne să folosim rugăciunile spre a muta munţii din loc. Fă-ne să pricepem Cuvantul Tău şi ajută-ne să fim neclintiţi în faţa duşmanilor.
Ajună-ne, Doamne, de-a înţelege că munca înnobilează omul. Fă, Doamne ca visele noastre să nu se năruie şi aşează-le într-o omuletă pe care să o purtam cu noi ca pe ceva sfânt.
Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu