Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
marți, 28 iunie 2011

Iata cum va arata insula din plastic

O insula de marimea Hawaii, realizata exclusiv din sticle de plastic reciclate, ar putea deveni cea mai extravagant punct turistic de pe planeta

Proiectul apartine unu

i grup de activisti germani care lupta pentru protectia mediului. Planul lor este sa recicleze cele 44 de

milioane de kilograme de plastic, care se risipesc anual in Oceanul Pacific, si sa le transforme in Recycled Island (Insula Reciclata).

Insula va avea o suprafata de 10.000 de kilometri patrati si va gazdui 500.000 de locuitori, care se vor folosi de energia solara si cea produsa de valuri.

Oceanul Pacific retine in prezent cea mai mare cantitate de plastic irosita in lume. Curentii oceanici tin plasticul in apa si acesta este o continua amenintare asupra vietii marine. Unele pasari de mare, precum pescarusii gigant, vad plasticul ca pe mici pesti sau mancare si se avanta sa-l manance.

Echipa de specialisti isi propune asadar sa recicleze tot plasticul in blocuri plutitoare pe care se va dezvolta orasul modern. De asemenea, va fi amenajata o zona speciala unde se va putea dezvolta agricultura, locuitorii putand sa-si aranjeze culturi proprii.

A. P.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu