Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.
joi, 23 iunie 2011

DRAGOSTEA, O VIRTUTE SAU O SLĂBICIUNE ?Trăim într-o lume în care nimic nu mai are valoare sau, cel puţin, o lume în care valorile s-au răsturnat. Tineri fiind, suntem foarte asaltaţi de multele tentaţii ale vremii. Relaţiile dintre băieţi şi fete suferă mult din cauza secularizării dragostei. Dragostea, în concepţia lumii este ceva de neatins sau, dacă o găseşti, ea este o depresie psihică (Freud). Dacă vrei să scapi de dragoste se poate, ia pastile antidepresive! Totuşi, în iureşul acestei lumi, în bezna prin care ea străbate, noi, oamenii lui Dumnezeu, tinerii creştini dar şi bătrânii, suntem chemaţi să aprindem farul ce ne va lumina calea către singurul reper din lumea aceasta, cel ce ne îndreaptă inimile spre Dumnezeu. El este Dragostea, doar El a iubit şi iubeşte perfect. Totuşi noi, copii Lui, ar trebui să avem această parte din El şi să oferim lumii o cale, Calea Dragostei. Dacă în concepţia lumii în dragoste nu încape decât egoism şi alimentarea acestuia, noi să fim oamenii care vom fugi spre dragostea adevărată care ne îndeamnă la altruism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu