Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.




luni, 20 iunie 2011

Cum iti influenteaza numele destinul?

Rezultat: cifra 9

Pentru tine sentimentele sunt mai importante decat gandirea rationala, rece. Trebuie sa inveti sa fii atenta la emotiile tale si ale celorlalti. Nu vei fi multumita de tine insati decat daca ii ajuti pe ceilalti. Lucrezi bine cu oamenii si ai potentialul de a ii influenta.

Trebuie sa cultivi compasiunea, sa fii toleranta si sa fii atenta la nevoile celorlalti. Ai foarte multe de oferit si daca devii egoista, vei avea intotdeauna probleme. Este misiunea ta sa te implici in viata celorlalti.

Cifra intensa a numelui iti dezvaluie totul despre tine

Rezultat: cifra 5

Acest numar da un caracter intens dinamismului si cautarii de nou, de inedit. Pe de alta parte, 5 ca cifra intensa a numelui insufla optimism si pozitivism, dar si flexibilitate si lipsa de consecventa. Iti formulezi si impui cu rapiditate si usurinta ideile, insa intampini reale probleme in conservarea acestora. Ideile tale se modifica de la o zi la alta, dupa cum bate vantul. Insista mai mult asupra asupra cuvantului stabilitate si a pacii interioare care uneori nu poate fi adusa decat de lucrurile stabile.

Afla ce semnificatie are cifra cuplului

Rezultat: cifra 2

In numerologie, cifra 2 este perceputa drept o cifra a discordiei si a razboiului cu tine insati sau cu altii. Prin ea a luat sfarsit unitatea si a inceput dualitatea, nascandu-se temerile, indoielile si nehotararile. Daca cifra cuplului pe care il formezi este 2 inseamna ca relatia voastra este una problematica in adevaratul inteles al cuvantului. Impreuna, sunteti provocatori, dar grozav de diferiti.

Va comportati precum soarecele si pisica, va place sa va lasati antrenati in jocul certurilor, al contrazicerilor si al argumentelor. Cei care va privesc din exterior sunt de parere ca relatia voastra este una “dramatica”. La suparare, faceti apel la un intreg arsenal de gesturi si cuvinte nepotrivite si jignitoare. Va atacati unul pe celalalt si multi se intreaba ce anume va tine impreuna. Mai mult ca sigur ca raspunsul il cunoasteti doar voi.

Personalitatea ta in functie de data completa a nasterii

Rezultat: cifra 7

Simbolul dorintei de perfectiune Cifra 7 ii predispune pe cei aflati sub patronajul ei sa-si doreasca cu orice pret perfectiunea. Chiar daca uneori nu inteleg nici ei insisi la ce se refera cu exactitate si nici cum sa o atinga.. Persoanele cu acest numar al destinului isi doresc intotdeauna mai mult decat pot avea, ceea ce le provoaca o permanenta stare de nelinistite. Si cu cat tanjesc mai mult sa se simta impliniti, cu atat se simt mai nefericiti. Detin insa darul de a-i insufleti pe oameni, sunt optimisti, au o inteligenta emotionala foarte dezvoltata. Au tendinta de a-i idealiza pe cei la care tin sau de a cere prea mult de la ei...

Descopera cum iti va merge in fiecare an

Rezultat: cifra 8

Pe plan profesional, poti sa le faci pe toate. Teoretic. Practic, mai mult sau mai putin pentru ca esti mult prea absorbit de evenimentele care iti invadeaza viata personala. Te angajezi sa finalizezi de unul singur proiecte care sunt menite sa fie efectuate in echipa. Energia ta fluctueza in functie de starea ta de spirit. Esti cand plin de optimism si incredere, crezand ca lumea intreaga iti apartine, cand deprimat si melancolic, convins ca esti singur impotriva tuturor. O sa-ti gasesti cu greu echilibrul intre viata sentimentala si cea profesionala.

Descopera-ti personalitatea ascunsa

Rezultat: cifra 7

Cifra 7 se afla sub influenta lui Ketu care poate fi malefic si distructiv atunci cand isi face simtita prezenta in harta astrala. Ketu influenteaza intr-un mod negativ pe cei aflati sub puterea sa. Acestia vor intampina probleme in exprimarea sentimentelor, vor fi susceptibili la explozii emotionale, se vor simti de multe ori prinsi intre gandirea lor rationala si chemarea subconstientului. Sunt mandri, sceptici, incapatanati, niste perfectionisti convinsi, preferand sa lucreze pe cont propriu. Este dificil sa legi un parteneriat cu ei.

Numere compatibile pentru afaceri: 2, 3, 6, 7
Numere compatibile pentru casatorie: 2, 3, 6, 7
Numere compatibile pentru iubire: 2, 3, 7, 9
Profesii care ti se potrivesc: artist, profesor, jurnalist, regizor, producator de film
Principiul Karmic: Spirit practic
Numere favorabile: 8, 6, 5
Numere care iti aduc ghinion: 1, 2, 9
Culoarea care te avantajeaza: Alb
Zi norocoasa: Luni

Afla dorintele secrete ale partenerului

Rezultat: cifra 4

Barbatul care are ca si Cifra a Dorintei cifra 4 isi doreste cu orice pret sa creeze in jurul, atat pe plan profesional cat si personal o atmosfera confortabila, la adapost de orice senzatie de nesiguranta. Pentru el, totul este minunat atata timp cat stie ca datoriile la banca sunt achitate, ca are un cont solid in banca, preventiv, pentru vremurile mai putin sigure sau ca se poate baza pe sprijinul neconditionat al familiei sale

Afla secretul casiniciei implinite!

Rezultat: cifra 3

Te preocupa in mod deosebit lucrurile materiale, clare si concrete pentru care trebuie sa depui un efort sustinut. Esti o personalitate dificila, vrei multe de la casnicia si de partenerul tau de viata, insa pe plan sentimental obisnuiesti ca tu sa oferi putin. Pentru ca ai cifra casatoriei 3, cea mai importanta lectie pe care o ai de invatat de la viata este cea a indulcentei, a tolerantei si a daruirii de sine. Incearca sa patruzi si dincolo de suprafata materiala a lucrurilor.