Dragii mei,


"Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." - Peter O'Toole


MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă:,,Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)


Sunteţi curioşi să mă cunoaşteţi pentru a şti cu cine staţi de vorbă, pe cine vizitaţi şi ce am de spus, de oferit şi cu ce vă pot impresiona... Evident, sunt reacţii fireşti de început.

De când mă ştiu îmi place să scriu şi să citesc, îmi place muzica… Literele se adună pe foaia de hârtie, se grupează şi încep să curgă, se rup în bucăţi, se amestecă cu trăiri, sentimente şi îşi caută drumul spre suflet. Ele sunt o parte din viata mea... M-am aşezat pe marginea mea de vis, în colţul meu de Rai şi am început să scriu cu vorbe rupte din suflet. Sădesc în fiecare zi speranţe în grădina sufletului meu. Le ud cu dragoste şi le stropesc cu raze de dor şi încredere, le protejez pe timp de furtună cu vise, gânduri îndrăzneţe, năzuinţe şi promisiuni ţinute cu dinţii până în ultimele clipe ale vieţii! Las totul să curgă de la sine, iar tot ceea ce am de făcut este să sper că pe harta călătoriei prestabilite, există şi locuri bune, locuri de unde pot aduna cunoştinţe, unde pot lua naştere bunătatea, bunăstarea iar la final să trag linie şi să fiu mulţumită de tot ce am făcut.

Vă aştept cu drag pentru a ne cunoaşte mai bine! Georgeta.




marți, 21 iunie 2011

Alegeti-va partenerul de viata in functie de compatibilitatea zodiilor. Un criteriu de urmat intr-o relatie de cuplu?

Se intampla ca de fiecare data cand incepem o relatie de cuplu sa ne informam asupra zodiei partenerului de viata. Sunt sau nu compatibile zodiile noastre? Citim cat mai multe surse de informare despre zodiac si incepem sa ne imaginam viata alaturi de un Rac, Varsator, Sagetator, Scorpion, Capricorn... Sa fie oare acesta un criteriu de a ne crea un viitor, o familie? Intrebarea care imi vine in minte este: cum isi cautau partenerii de viata parintii nostri pe vremea carora nu existau informatii despre zodiac si compatibilitatea dintre zodii.

Zodiacul si compatibilitatile zodiilor, vibratiile cosmice ale unui individ in functie de planete

In viata de zi cu zi, societatea este diversificata in categorii sociale si profesionale: medici, profesori, avocati, functionari, contabili... Fiecare categorie se identifica prin modul ei de viata si de gandire, prin limbaj si chiar prin vestimentatie. La nivel cosmic, aceasta diferentiere se interpreteaza prin studiul vibratiilor cosmice ale unui individ in functie de ritmurile cosmice ale planetelor si stelelor. In zilele noastre exista mai multe zodiace (european, chinezesc, indian, arboricol) care prezinta cateva similitudini, dar fiecare are o interpretare proprie a vibratiilor cosmice.

Influenta zodiilor in relatia de cuplu?!
Fiecare persoana are supersitiile ei, crede sau nu crede in zodiac, dar se poate afirma ca fiecare dintre noi si-a citit sau ascultat macar o data in viata prezicerile din zodiac. Totusi nu trebuie sa ne gandim ca fiecare persoana nascuta in zodia X este identica cu alta din aceeasi zodie. Exista anumite caracteristici generale care definesc indivizii, dar trasaturile de caracter se dobandesc in functie de mediul social si de educatie. La fel se poate afirma si despre compatibilitatea dintre zodii. Daca in relatia de cuplu exista parteneri ale caror zodii sunt compatibile la gradul cel mai inalt, nu inseamna ca relatia lor va fi excelenta. Trebuie sa fim constienti de faptul ca fiecare are personalitatea lui si ca in viata, asa cum spune o vorba din batrani, „socotelile de-acasa nu se potrivesc intotdeuna cu cele din targ”.

Toti ne dorim o relatie de cuplu perfecta, dar reusita ei nu tine in mare masura de potrivirea zodiilor celor doi parteneri. A-ti cauta perechea in functie de zodie si de preziceri astrale este un lucru exagerat care nu intotdeauna poate avea un final fericit. Partenerul de viata nu reprezinta un „obiect” de ornament pe care sa-l alegi dintr-o gama variata. Este o fiinta cu personalitate si tabieturi care iti este mai degraba predestinat. Relatia de cuplului cere sacrificii si compromisuri din partea ambilor parteneri si nu tine de compatibilitatea zodiilor celor doi. Luati exemplu proprii parinti care nu aveau informatii despre zodiac si compatibilitatea zodiilor si care au reusit sa-si formeze familia mult dorita.
Sfaturi Info-ghid:

Cautarea partenerului de viata in functie de compatibilitatile zodiilor nu este o solutie. Este o actiune ce poate dura foarte mult si care sa nu duca nicaieri. Lasati-va purtati pe bratele iubirii indiferent de zodia partenerului si iubiti-va mult!


Zodiacul dragostei, compatibilitate intre zodii: aflati ce relatie aveti cu persoana iubita in functie de pozitia planetei Venus si a planetei


Marte in harta astrala.

Chiar daca nu credeti cu tarie in interpretarile zodiacului, insa parca nu refuzati nici predictiile privind compatibilitatea in zodii, nu aveti nimic de pierdut in a va informa despre influenta pe care planeta Venus si planeta Marte o au in viata dumneavostra amoroasa. Sa vedem ce insemna prezenta acestor elemente in zodiacul dragostei.

Planeta Venus: iubirea, sensibilitatea, arta.....
In cadrul hartii astrale, pozitia planetei Venus intr-un semn zodiacal, altul decat cel al nasterii, influenteaza comportamentul nostru prin trasaturi care pot fi subliniate atunci cand ne indragostim. Deoarece Venus reprezinta si gradul de sensibilitate artistica, potentialul senzualitatii si erotismului fiecaruia, prezenta acestei planete pe harta astrala a zodiacului dragostei arata felul in care ne exprimam sentimentele dar si modul in care abordam o relatie. Astfel, planeta Venus in Berbec confera dinamica si spontaneitate in felul de a aborda o relatie, in Taur – senzualitate si rafinament, in Gemeni – comunicare in dragoste, in Rac – siguranta afectiva, in Leu – adoratia persoanei dragi si infocare, in Fecioara – gata mereu sa ajuti persoana draga intr-un mod practic, in Balanta – romantism si armonie, in Scorpion – sentimente dramatice si intense, in Sagetator – incredere si optimism, in Capricorn – siguranta si protectia persoanei iubite, Varsator – creativitate si lipsa de constrangere, Pesti – tandrete si compasiune.

Planeta Marte: manifestarea sexualitatii si puterii de seductie
In zodiacul dragostei, responsabilitatea planetei Marte in dragoste este sexualitatea si erotismul, in principal latura instinctiva si impulsiva a dorintelor. In completare cu Venus, cele doua planete formeaza un tablou complet al trasaturilor interioare in dragoste, si arata de asemenea nivelul de compatibilitate dintre zodii intr-o maniera mult mai precisa. Evident, toate aceste elemenete trebuie corelate cu cele proprii zodiei in care v-ati nascut. In Berbec, Marte este impulsiv, in Taur – calm si senzual, in Gemeni – confuz si schimbator, in Rac – atitudine pasiv-agresiva, in Leu – ambitios si pasional, in Fecioara – protector, in Balanta – rabdator si intuitiv, in Scorpion – un instinct extrem de puternic, in Sagetator – pasionat, in Capricorn – dominant, in Varsator – independent, in Pesti – adaptabil.
Sfaturi Info-Ghid :

Compatibilitatea intre zodii in planul dragostei se realizeaza amanuntit pe compatibilitatea celor doua planete, dar si prin studiul pozitiei altor doua elemente astrologice : asteroizii Eros si Psyche, dar si pozitia Lunii si conjucturile pe care toate aceste elemente le fac la un moment dat pe harta astrala individuala.


Horoscopul senzualitatii


Berbec

Berbecii, atat femeile, cat si barbatii, sunt agresivi in pat, asa ca fii atenta. Nu strica sa faceti o mica incalzire inainte, daca vrei sa te ridici la inaltimea asteptarilor lui si ai grija sa existe o trusa de prim ajutor pe aproape. O mica "excursie" in dormitorul unui berbec te poate lua prin surprindere. Sa nu fii socata daca gasesti in vizuina lui catuse, biciuri sau alte jucarii. Daca iti face placere genul acesta de jucarii, pregateste-te pentru o noapte salbatica.

Taur

Daca vrei sa aduci un taur in patul tau, arata-i ca ai incredere in tine si ca stii ceea ce vrei. Odata ce l-ai atras in budoarul tau, pregateste-i o seara romantica. Atat femeile, cat si barbatii tauri sunt romantici incurabili. Vei castiga puncte pretioase daca ii pregatesti o cina la lumina lumanarilor, cu mancaruri afrodisiace si un vin bun. Decoreaza-ti dormitorul ca o vizuina luxoasa a poftelor trupesti, cu multe perne si textile scumpe. Taurul tau va ramane uimit. Nu uita cuvintele cheie: romantism si lux.

Gemeni

Gemenilor le place varietatea. Daca reusesti sa intelegi asta, o sa va intelegeti de minune. Daca vrei sa-i atragi atentia si sa-i pastrezi interesul, trebuie sa dai dovada de multa imaginatie. In orice loc ati fi. Gemenilor le plac jucariile si gadget-urile, deci daca vrei sa pastrezi pasiunea vie, asigura-te ca ai la indemana cat mai multe. Nu uita ca trebuie sa satisfaci, de fapt, cele doua persoane ascunse in caracterul geamanului.

Rac

Racul este destul de timid, dar cu rabdare si hotarare il poti face sa iasa din carapacea lui. Odata ce a depasit timiditatea, iti va raspunde prin pasiune si senzualitate, asa ca trebuie sa te pregatesti. S-ar putea sa nu-i faci fata. Nu uita ca locul este foarte important. Racului nu-i place sa faca sex pe bancheta din spate sau in tufisuri. Nu este vreun exhibitionist si se simte in largul sau numai alaturi de partenerul pe care il cunoaste foarte bine. Cea mai buna modalitate de a seduce un rac este sa fii fidela si rabdatoare, dar numai daca ai ganduri serioase.

Leu

Vrei sa seduci un Leu? Crezi ca poti fi o consoarta indeajuns de nobila pentru aceasta bestie? Poti sa imblanzesti un Leu? Raspunsul acestor intrebari depinde in mare masura de capacitatea ta de a te supune si de a gadila constant mandria Leului. Va trebui sa mergi la el acasa, pentru ca a ta sigur nu se ridica la standardele lui. Daca vrei sa-l castigi definitiv, fa rezervari la un hotel de lux. Leului ii place extravaganta.

Fecioara

Ca sa seduci o fecioara, ai nevoie de rabdare. Te ajuta un mediu curat, ordonat, bine pus la punct. Desi fecioarele nu sunt foarte pasionale in pat, vor avea un raspuns pe masura daca faci exact gesturile care trebuie. Provocarea este sa gasesti aceste gesturi. Dar atata timp cat nu adopti un comportament prea agresiv, fecioara va accepta jocul tau, poate chiar cu entuziasm, daca descoperi ce-i face placere.

Balanta

Balanta este iscusita in arta iubirii, deci daca ajungi in bratele sale, te poti considera norocoasa. Totusi, ai grija, pentru ca afectiunea sa ar putea sa nu dureze mai mult de cateva intalniri. Relaxeaza-te si bucura-te de ele. O modalitate de a-i pastra interesul este sa-l lauzi cat mai des. Probabiol nici nu-ti va fi greu sa o faci pentru ca majoritatea Balantelor sunt foarte ingrijite si le place sa se inconjoare de frumusete.


Scorpion

Ce poti sa spui despre un Scorpion? Este cunoscut pentru pasiunea dusa la extrem, dar si pentru gelozia lui bolnavicioasa. Nu mai trebuie spus ca nu este partenerul ideal pentru o aventura de o noapte. Dar, daca te intereseaza o relatie de durata, Scorpionul va avea grija de tine din punct de vedere sexual. Asigura-te ca esti in forma maxima, ia-ti vitaminele si fa sport pentru ca Scorpionul poate sa fie foarte activ intreaga noapte si va astepta acelasi lucru de la tine.

Sagetator

Fa-l sa rada si deja ai facut un pas catre patul lui. Sagetatorului ii plac persoanele inteligente, deci cu cat esti mai spirituala, cu atat mai bine. Daca ai reusit sa-l cuceresti, scoate-l din casa. Sagetatorilor le place afara. Ia-ti cortul in spate si propune-i o drumetie. Ajuns in mijlocul naturii, va fi fericit si gata sa faca orice iti doresti. Sau aproape orice.

Capricorn

Spune-i Nu unui Capricorn si deja ii dai palpitatii. Doar asigura-te ca ai un motiv plauzibil. Capricornului nu-i place deloc timiditatea. Dupa ce l-ai pus pe jar putin, poti in sfarsit sa-i spui DA. Numai asigura-te ca il duci intr-un mediu stilat si ca esti gata pentru o noapte salbatica. Capricornii au multe fantezii, deci nu te teme sa scoti catusele si esarfele pentru legat la ochi daca iti fac placere astfel de jocuri. El cu singuranta nu va spune NU.

Varsator

Stimuleaza-l mental si esti la jumatatea drumului catre budoarul sau. Odata ajunsa acolo, vei fi surprinsa de modalitatile artistice si pline de imaginatie pe care le foloseste varsatorul pentru a a te aduce la extaz. N-o sa te plictisesti niciodata cu el pentru ca uraste rutina si intotdeauna e gata sa incerce ceva nou. De fapt, ar cam trebui sa vanezi noutatile in materie de sex - noi pozitii, noi tehnici - pentru a pastra interesul Varsatorului tau. Va sti sa-ti rasplateasca eforturile.

Pesti

Pestele este un romantic incurabil. Scoate-l la dans, la o plimbare romantica, dar nu uita sa respecti legatura lui cu mediul acvatic. Include in itinerariul vostru un loc cald si cu multa apa. Un jacuzzi sau chiar si un pat cu apa vor fi o surpriza placuta pentru el. Odata ajunsi in pat, lasa Pestele sa stea deasupra pentru a simula miscarea oceanului si va avea el grija de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu